Saturday, 2 April 2022

Dr. Lenkei Gábor jó pár évvel ezelőtt forradalmat indított a magyarországi orvostársadalomban és abban, ahogy ma beteg emberek kezelését látják el a hazai kórházakban. Az alábbi videóban elárulja, hogy a C-vitamin milyen fontos szerepet játszik a szervezet védekezőképességében, de nem csak. Dr. Lenkei Gábor azzal kezdi előadását, hogy az emberi szervezet számára az orvosok szerint naponta 60 mg C-vitaminra van szükség, viszont később kifejti, hogy a tengerimalacok esetében a szakirodalom kilónként, a zöldség és gyümölcsmennyiség fogyasztásán túl, még 30 mg C-vitamin bevitelét javasolja. "Felmerül bennem a kérdés. Hogy lehet az ember adagja 2 kiló tengerimalacé? " – teszi fel a kérdést Lenkei. Vannak viszont olyan állatfajok, amelyek szervezete képes előállítani a C-vitamint (kivétel az ember, a főemlősök, és a kis tengerimalac), például a kutya, illetve macskafélék, fajtól függően, naponta 2–3–4 ezer mg C-vitamin termelnek egy 70 kilós ember testsúlyára átszámítva. Ezt már olvastad? Dr. Lenkei Gábor szerint téves felfogás, hogy az emberek többsége magas vérnyomásban szenved!

Of america

INSIDER Csak kevesen tudják, hogy a hírhedt szekta megkaparintotta a magyar vitaminüzlet jelentős részét. A magát idehaza törvénytelenül egyháznak hazudó szervezet központi amerikai laborjából szállítják hazánkba tonnaszám a "szcientológusvitamint". Az első számú terjesztő a szekta kiképzett és kitüntetett ügynöke, Dr. Lenkei Gábor... 2017-08-25 08:25:00 Szerző: Ripost Dr. Lenkei aztán a vitamin eladásból keletkező hasznot visszaforgatja a sokak szerint destruktív, híveit szabályosan foglyul ejtő álegyház érdekkörébe. A Nagy Thetán Dr. Lenkeit szcientológus körökben Nagy Thetánnak nevezik, amit lefordítva az álegyház blabláját, körülbelül annyit tesz, mint Nagy Lélek vagy Nagy Energia. Ugyancsak rászolgált erre, hiszen adományként elkönyvelt sok-sok millióval támogatja a destruktív szekta érdekeit, nem kis részben hozzájárulva magyarországi működésükhöz. Csak kevesen gondolnak bele, hogy amikor vitamint vásárolnak Dr. Lenkei boltjaiban vagy a többi velük szorosan együttműködő "természetgyógyász" boltban, akkor lényegében a szcientológusokat pénzelik… Amerikából jön a cucc A szekta vezetői hálásak is Dr. Lenkeinek, megkapta már az álegyház aranyérmét, s számíthatott rájuk akkor is, amikor viharos válása során kellett őt megsegíteni.

Dr. Lenkei Gábor: Mennyi vízre van szükségünk, hogy egészségesek legyünk?

  • Tállya borfesztivál 2018
  • Őrölt pirospaprika ára 2017
  • Dr lenkei gábor vízfogyasztás austin
  • Dr lenkei gábor vízfogyasztás green
  • Dr. Lenkei Gábor lerántja a leplet az orvosok által ajánlott C-vitamin adag mennyiségéről! - Filantropikum.com
  • Dr lenkei gábor vízfogyasztás oz
  • Ginop gyakornoki program felmondás windows 7
  • Dr. Lenkei Gábor: Én szcientológus vagyok - Coub - The Biggest Video Meme Platform
  • Pénzt vagy éveket darai andrea
  • Dr lenkei gábor vízfogyasztás gray
  • Lenkei gábor élni jó

Vízfogyasztás videos, vízfogyasztás clips - clipzui.com

Ekkoriban még "etikakezelésre" is berendelték a szekta dániai kiképzőközpontjába… A Debrecenben orvosi diplomát szerző Dr. Lenkei gyakori vendég a szcientológiai egyház floridai templomaiban és a szervezethez szorosan kötődő "vitamingyárban", a NULAB-ban, amelynek elnökéhez, Hakan Johansonhoz személyes jó kapcsolat fűzi. Gyakran látják őket együtt Clearwaterben a szcientológusok főhadiszállásán. Mindez nem véletlen, hiszen Lenkei doktor termékeinek jelentős része NULAB termék, vagyis bolthálózata lényegében a szekta termékeit "teríti" szét a gyanútlan vásárlók között. De gyakran látják őt a szcientológusok európai "főhadiszállásán", Koppenhágában is, ahova afféle jelentéstételre érkezik rendszeresen, ahogy az a szekta hű katonájától elvárható. Üldözött keresztények? Lenkei maga is bevallotta már, hogy a sokak által őrült megszállottnak tartott L. R. Hubbard zavaros tanainak hirdetője, de azt már nem veri nagydobra, hogy a vitaminbizniszből megkeresett milliók jelentős része a gyanútlan vásárlóktól a szcientológusokhoz vándorol.

Lenkei gábor cenzúrázott egészség

Töltsd le egyszerűen a Dr Lenkei Gábor Cenzúrázott egészség videót egy kattintással a youtube oldalról. A legtöbb oldal esetében a letöltés gombra jobb klikk mentés másként kell letölteni a videót, vagy ha már rákattintottál és elindul a videó akkor használd a böngésző menüjét a fájl -> oldal mentése másként. Dr Lenkei Gábor Cenzúrázott egészség youtube videó letöltése ingyen, egy kattintással.

Price

Dr. Lenkei Gábor: Én szcientológus vagyok - Coub - The Biggest Video Meme Platform

dr lenkei gábor vízfogyasztás black dr lenkei gábor vízfogyasztás la

19 videó - 2011 Dr Lenkei Gábor praxisát otthagyva vitaminjainak népszerűsítésével kezdett el foglalkozni A pánikjárvány - a H1N1 magyarországi története című riportfilm Betegszoba TV - Dr. Lenkei Gábor a télutáni vitaminpótlásról Dr. Lenkei Gábor - C vitamin Dr. Lenkei Gábor - Életenergia 1. Dr. Lenkei Gábor - Életenergia 2. Dr. Lenkei Gábor - Életenergia 3. Dr. Lenkei Gábor - Élni jó! Dr. Lenkei Gábor: A só 1. Dr. Lenkei Gábor: A só 2. Dr. Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség Dr. Lenkei Gábor: Európai Unió 1. Dr. Lenkei Gábor: Európai Unió 2. Dr. Lenkei Gábor: Európai Unió 3. Dr. Lenkei Gábor üzenete Dr Lenkei Gábor Egészségünk titkai Egészségre ártalmas! Dr. Lenkei Gábor könyvbemutatója! Ritalin TV2. Gádoros-Lenkei Sopron TV A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt Ez videó. Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide Következő » « Előző Létrehozás dátuma: szerda, 2011. június 1. Nézettség: 1, 760 Tetszik

  1. A halálraítélt teljes film magyarul indavideo
  2. Petrezselymes krumpli stben description